..Kommentar

Jag vill verkligen inte peka ut någon.. men jag fick en kommentar som gjorde mig så ledsen.. jag har ett hjärta av guld och vill alla gott.. så snälla du Anonym som skrev.. ta gärna kontakt med mig igen, eller kan jag kontakta dig på något vis? Ingen ska behöva känna sig ensam, jag förstår att du känner så då jag själv upplever samma sak.. Men du är absolut inte ensam.. att må dåligt är så pass vanligt idag.. Du skrev denna kommentar;
Jag mår också väldigt dåligt. Inte av samma anledning som dig men hela mitt liv faller ihop. Den enda jag kunde lita på och prata med var min pojkvän men vi har gjort slut nu efter 2 år tillsammans. Och mitt övriga liv är värdelöst. Alla vänner sviker, mina föräldrar hjälper mig inte och förstår inte hur dåligt jag mår. Jag tror ingen förstår hur dåligt jag mår, det är som jag spelar någon annan än den jag är. Har en mask utåt för att ingen ska veta hur jag egentligen mår, som en stolthet på nåt sätt... jag känner mig så otroligt ensam..
Jag hoppas du läser min blogg och ser detta, jag vill bara prata med dig. Det kanske skulle kännas bättre för dig att ha någon att dela det onda med? Jag ställer inga dumma frågor.. jag vill bara veta hur du mår. Så snälla lämna en kommentar om vart jag kan kontakta dig, jag ställer in så att bara jag kan se kommentarerna innan dom kommer ut. Hoppas vi hörs.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej såg din komentar på min blogg och tror tusan med att jag lider lite av det, för ända sen något sorligt har hänt mig så har jag svårt att själv tro att jag kan ha roligt själv liksom :(

2009-12-04 @ 09:12:24
URL: http://comb.blogg.se/
Postat av: Caroline

Nej jag vet, sen orkar jag inte förklara för mina föräldrar heller för då blir det bara tjat och dom ska vet allt liksom "/

Men vad är det som har hänt dig dÅ?

2009-12-04 @ 15:18:38
URL: http://comb.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag tycker att det är otroligt att du verkligen vill hjälpa andra trots det du gått igenom. Jag själv, känner mig ofta deprimerad. Jag gråter nästan varje dag, från stora till små saker, eftersom jag är så otroligt känslig. Jag känner precis som du att livet har mörknat sen jag var 13 år, dock inte av samma andledning. Min mamma lider av bröstcancer och mina vänner förstår mig inte. Jag kan inte ens prata med dom om känsliga saker, utan att dom tycker att jag är konstig. Jag ler och är alltid jätteglad i skolan, men sen när jag kommer hem blir jag till en helt annan person.

2009-12-04 @ 20:00:48
Postat av: psykos

Tja..- fin blogg och själ du har :) Får man länka? Kram

2009-12-05 @ 12:39:01
URL: http://psykiatrin.blogg.se/
Postat av: anonym

Hej, jag har en kompis som har haft självmordstankar och hon har sökt hjälp. Men hon har fortfarande ångest, jag vill hjälpa henne men jag vet bara inte hur eftersom jag själv aldrig har mått dåligt. Jag vet att det har lugnats sig med självmordstankarna och sånt grejer men hon säger att hon förfarande mår dåligt. Och hon har varit med om lite grejer i sitt liv, kan tyvärr inte säga vad för jga har lovat att aldrig berätta nått men jag kan säga att hon har haft det tufft. Men det jag jätte järna skulle vilja ha hjälp med är att jag vet inte hur jag ska hjälpa henne. Jag har frågat vuxna om vad jag ska göra dom flesta säger att jag ska stötta henne och det har jag och gör men det känns som det inte hjälper. Så snälla hjälp mig.

Skulle uppskatta om du svara på denna kommentar,

2009-12-05 @ 14:02:39
Postat av: Maria

oh, ja det blir illa.

verkar falla tillbaka nu , med hjälper ej. orkar ingenting, vill bara sova.

2009-12-05 @ 20:14:33
URL: http://www.mariasdemoner.blog.se
Postat av: Johanna

blir verkligen berörd när jag läser din blogg. känner mig ensam väldigt ofta, känns som många inte förstår hur jag mår, mina föräldrar säger bara att jag har oro och är ängslig, men det är så mycket mer än så. Så rädd för att få bröstcancer eller diabetes min mamma och faster fick cancer men är som tur är friska nu, och min farfar hade diabetes. Får man lägga till dig som länk på min blogg.

2009-12-14 @ 00:42:42
URL: http://afragileflowers.blogg.se/
Postat av: Nebb

fin blogg

2010-01-05 @ 19:00:20
URL: http://nebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0